De drie verschillende vormen van standbouw, maak uw keuze!

De drie verschillende vormen van standbouw, maak uw keuze!

De ideale vorm voor uw standbouw kiezen

Wilt u standbouw laten plaatsen op een event of beurs in Nederland? Dan zijn er diverse vormen en mogelijkheden beschikbaar om tot een mooie stand te komen. Met een goed opvallende stand in een mooie vorm, trekt jouw stand meer bezoekers. In dit blog vertellen wij graag meer over de diverse vormen van standbouw waaruit u kunt kiezen. Lees snel verder voor meer informatie!

Modulaire standbouw

Als u de keuze maakt voor modulaire standbouw, dan wordt de stand opgebouwd met losse elementen. Deze kunnen weer met elkaar gekoppeld worden door middel van panelen. Het voordeel hiervan, is dat de modulaire standbouw makkelijk kan worden opgebouwd en weer opgeborgen. Hierdoor kunt u deze eenvoudig hergebruiken, wat maakt dat u voor een duurzaam alternatief kiest.

Houtbouw

Houtbouw biedt u een tal van creatieve mogelijkheden binnen het ontwerp. U kunt de houten onderdelen in iedere gewenste vorm laten samenstellen en verven in de door u gewenste kleuren. Doorgaans wordt ook vaak voor een combinatie van houtbouw en de modulaire standbouw gekozen. Hiermee zijn bepaalde onderdelen van de stand nog een volgende keer bruikbaar, wat tevens duurzaam is. Met deze vorm van standbouw heeft u veel vrijheid in het ontwerp. De vormen en kleuren zijn geheel zelf te bepalen. Echter zijn de kosten voor de standbouw vaak hoger, duurt de bouw lang en kan niet elk materiaal worden hergebruikt.

Projectbouw

Bij projectbouw kunt u de stand geheel zelf vormgeven. Doorgaans wordt de vorm bepaald in overleg met de opdrachtgever. Dit is de duurste vorm van standbouw, maar biedt zeer uiteenlopende creatieve mogelijkheden. Iedere kleur en vorm is mogelijk en u kunt de stand zo opvallend mogelijk maken. Tevens kunt u er zelfs gadgets in laten maken. Denk aan een tv scherm dat beelden van uw bedrijf toont.

Welke standbouw kiest u?

Doorgaans wordt vaak voor houtbouw gekozen binnen de standbouw. Is het budget van uw bedrijf echter beperkt, dan kan een modulaire standbouw zeer geschikt zijn. Heeft uw bedrijf juist een royaal budget, maak dan de keuze voor projectbouw. Bent u op zoek naar een specialist die uw standbouw kan verzorgen? Ga dan te rade bij een professioneel bedrijf in uw omgeving en vraag hen wat zij voor u kunnen betekenen. Wij wensen u veel succes met uw standbouw! 

admin update