Een bedrijfspand kopen? Dit moet u weten

Een bedrijfspand kopen? Dit moet u weten

Een bedrijfspand kopen? Dit moet u weten

Waar u op moet letten bij het kopen van een bedrijfspand

Als u een eigen bedrijf heeft, kan een bedrijfspand niet missen. Zeker niet als uw bedrijf groter wordt. U kunt dan namelijk meer werknemers in dienst nemen en deze werknemers verdienen een fijne werkplek waar zij goed kunnen functioneren. Maar als u een bedrijfspand gaat kopen, zijn er wel een aantal zaken waar u op moet letten. Bent u benieuwd wat u moet weten, voordat u investeert in een pand? Lees dan snel verder, want wij helpen u op weg.

Een geschikt bedrijfspand vinden

Een bedrijfspand kopen begint bij het vinden van het juiste pand. Het pand moet goed gelegen zijn, groot genoeg zijn en misschien over nog wel wat specifieke eisen beschikken die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Ga dus allereerst op zoek naar een pand dat aan al uw wensen voldoet. En neem hierbij geen genoegen met een enkele bezichtiging. Bekijk bijvoorbeeld het kadaster om wat feiten over het pand te weten te komen en ga na of er een bodemonderzoek is gedaan onder het bedrijfspand, zodat u niet naderhand met bijvoorbeeld asbest te maken krijgt.

Bedrijfspand gevonden? Dan nu nog financiering

Als u na lang zoeken eindelijk het bedrijfspand van uw dromen gevonden heeft, is het tijd voor om het bedrijfspand definitief te kopen. Maar hiervoor heeft u wel financiering nodig. De meest voor de hand liggende manier om uw bedrijfspand te financieren, is door het aanvragen van een hypotheek. Maar er is ook een andere manier om uw bedrijfspand te financieren. U kunt dit namelijk doen met behulp van partners. Via een online platform worden investeerders en geldnemers voor de financiering van een bedrijfspand eenvoudig en snel bij elkaar gebracht. Zo vindt u binnen een mum van tijd geschikte partners die u kunnen helpen bij het financieren van het bedrijfspand van uw dromen. Wilt u hier meer over weten? Lees meer op newfunding.nl.

Wilt u meer informatie over een bedrijfspand kopen? En wat u erover moet weten? Laat het ons weten via het contactformulier. Ook als u vragen heeft, kunt u deze via het contactformulier stellen.

admin update

Laat je bericht achter