3 tips voor tijdelijke beveiliging

Tijdelijke beveiliging

3 tips voor tijdelijke beveiliging

Locatie tijdelijk laten beveiligen

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, doet u er natuurlijk alles aan om het pand goed te beveiligen. Zo voorkomt u diefstal op kantoor of op de werkplaats. Maar wat als u slechts korte tijd op bepaalde locaties aanwezig bent? Dan is het belangrijk om voor tijdelijke beveiliging te zorgen. In dit blog geven we drie tips voor het inhuren van tijdelijke beveiliging.

Huren van alarm- en camerasystemen

Met camerasystemen kunt u niet alleen de dader van bijvoorbeeld vandalisme of diefstal sneller pakken omdat ze op beeld staan. Camera’s bij uw bedrijf schrikken misdadigers ook af. Ze zullen een pand waar duidelijk een beveiligingscamera hangt veel sneller overslaan. Ook een alarmsysteem is altijd verstandig om bij uw bedrijfslocatie te hebben, ook als het gaat om een tijdelijke locatie. Wist u dat het mogelijk is om alarm- en camerasystemen te huren? Dat is een stuk goedkoper dan het nieuw kopen, en u kunt ze gewoon weer terugbrengen wanneer u ze niet meer nodig heeft.

Controlerondes door beveiliger

We raden bovendien aan om een beveiliger in te huren voor controlerondes. Wanneer u lange tijd op een bepaalde locatie zit, kent u alle ins en outs van het pand. Bij een tijdelijke locatie is dit vaak niet het geval. Een lokale professionele beveiliger weet alles van de plek en is getraind om zwakke plekken in de beveiliging te herkennen. Daarom is een specialist op locatie altijd een slim idee.

Landelijke dekking

Ten slotte adviseren we om een beveiligingsbedrijf in te huren dat landelijke dekking biedt. Wanneer u regelmatig van locatie wisselt (bijvoorbeeld omdat u werkbaar bent in de bouw), heeft u alsnog altijd te maken met dezelfde contactpersoon, ontvangt u een factuur en hoeft u niet op zoek naar een nieuw bedrijf voor iedere locatie. Wij kunnen deze specialist in tijdelijke beveiliging in Brabant aanraden, die ook landelijke dekking biedt.

Bent u op zoek naar tijdelijke beveiliging voor een evenement? Lees hier ons blog voor meer informatie over evenementenbeveiliging.

admin update

Laat je bericht achter