Italiaanse delicatessen

delicatessen

Italiaanse delicatessen

Originele bbq organiseren met Italiaanse delicatessen

De zomer staat voor de deur. Dat betekent dat veel van uw werknemers, en u zelf wellicht ook, vakantie nemen. Het wordt dus telkens rustiger op de werkvloer. Veel werkgevers kiezen ervoor om vlak voor de start van de zomer nog iets gezelligs te organiseren met het personeel, zoals een borrel of een bbq. Maar dit is ook zo standaard. Wij helpen u om nét iets origineler te zijn. Organiseer een Italiaanse bbq met heerlijke Italiaanse delicatessen en dranken. Benieuwd welke Italiaanse delicatessen niet mogen ontbreken bij de bbq? Lees dan snel verder.

Italiaanse dranken

Bij een personeelsbarbecue mogen lekkere dranken niet ontbreken, mits uw personeel 18 jaar of ouder is natuurlijk. Als u een Italiaanse bbq gaat organiseren, heeft u de keuze uit een aantal overheerlijke typische Italiaanse dranken. Denk aan de populaire Italiaanse wijnen, prosecco maar ook de limoncello. Deze zoete, frisse citroenlikeur past heel goed bij een zomerse bbq.

Lekkere tapenades

Er hoort natuurlijk stokbrood bij een bbq. En wist u dat dit heerlijk is met Italiaanse tapenades? U kunt deze Italiaanse delicatesse in diverse smaken krijgen, zoals knoflook, piccantina, artisjok of zongedroogde tomaat. Echt lekker bij een Italiaanse bbq.

Italiaanse kruiden

Op de bbq bakt u vlees, vis of vleesvervangers voor vegetariërs. Om al dit eten nog net wat lekkerder te maken, kunt u speciale Italiaanse kruiden gebruiken. Dit past perfect bij het thema! U heeft bijvoorbeeld pikante Italiaanse kruiden, maar ook kruiden met champignons. Hierdoor geeft u het vlees, de vis of de vleesvervangers een echte authentieke Italiaanse smaak.

Salades met Italiaanse balsamicoazijn

Houdt u ook van een lekkere verfrissende salade bij de bbq? De Italiaanse balsamicoazijn is de perfecte smaakmaker van een heerlijke salade. U kunt hiervoor witte of rode balsamico gebruiken in verschillende smaken.

Welke Italiaanse delicatessen mogen er volgens u echt niet missen bij een Italiaanse bbq? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zijn benieuwd!

admin update

Laat je bericht achter