De 3 beste bewakingscamera’s van 2020

De 3 beste bewakingscamera’s van 2020

Beveilig uw woning of bedrijfspand

Wanneer u uw bedrijfspand goed wilt beschermen, wilt u hier natuurlijk de beste bewakingscamera’s voor gebruiken. Echter zijn er bij een specialist in bewakingscamera’s ontzettend veel verschillende modellen te verkrijgen, elk met andere voor- en nadelen. Wij namen 3 verschillende situaties, en gingen op zoek naar de beste bewakingscamera’s van 2020 voor elke situatie!

IP beveiligingscamera sets

Wanneer u uw bedrijfspand van alle hoeken wilt beveiligen, is het verstandig om een volledige set van bewakingscamera’s aan te schaffen. Dan kiest u voor een IP beveiligingscamera set. De afkorting IP staat voor internet protocol. Dit betekent dat beelden meteen veilig online opgeslagen worden. Ook heeft u de mogelijkheid om meteen de beelden via een smartphone, tablet of computer te bekijken. Omdat u kunt kiezen uit verschillende sets, kunt u de beveiligingscamera’s volledig afstemmen aan uw wensen.

Volledige alarmsystemen

Een camera is natuurlijk slechts een element van een goede beveiliging van uw bedrijfspand. Wanneer u het pand echt goed wilt beveiligen, sluit u ook een alarmsysteem aan. Wanneer iemand zonder toestemming het pand binnenkomt gaat het alarm af en krijgt u hier ook een melding van. Zo kunt u meteen actie ondernemen. Combineer dit met een beveiligingscamera set, en u weet meteen ook wie er het pand binnen is gekomen.

Mini spy camera’s

Door camera’s op te hangen bij uw bedrijfspand zorgt u er niet alleen voor dat u alles op beeld vastlegt, maar het schrikt bijvoorbeeld inbrekers ook af om uw pand te betreden. Echter is er ook een nadeel aan zichtbare bewakingscamera’s. Wanneer de inbrekers weten waar ze zitten, kunnen ze proberen om de camera’s uit te schakelen en zo veel schade aanrichten. Gelukkig is er hier ook een oplossing voor: een mini spy camera. Deze camera kunt u in het pand verstoppen, en zo ongemerkt beelden en audio vastleggen. Via een wifi verbinding met uw smartphone of tablet, kunt u de beelden altijd live bekijken.

Wilt u weten welke bewakingscamera geschikt is voor uw pand? Neem contact op, en wij geven u graag passend advies.

admin update